About Me

Hi! I’m Dhamala Shobita and I’m so happy you stopped by today.

I was starting this blog few years ago to share my thought and just everything happened in my life.

Talking is not really my cup of tea, that’s why I choose to write.

When I write, I just feel relieved and happy. That’s why I can’t stop.

A part of Kampus Fiksi #4.

Have two published novel, 1 novela, and few of my short stories are published as short story compilation.

I love to read, especially young adult novel. My favorite writer (now) is Windry Ramadhina, Prisca Primasari Nicola Yoon, and Rainbow Rowell.

Don’t ask for my favorite color because it changes all the time. I remembered mention yellow as my favorite color before it turned to rose gold now.

I won’t mind spending money for some cute and useful stationary (or just cute), notebook, mug and paper. I just love to collect them.

Talk to me about BTS and SHINee and I will love you to the moon and back.

Currently listening to Akdong Musician, Hyukoh, Epic High, Kodaline, Halsey, Sleeping At Last, Shawn Mendes, and Disney Princess Song!

Meet me at my Twitter page, @dhamalashobita and have a talk! I won’t bite!

7 Comments

  1. hai dhamala 🙂 arisa disini, garis sembilan-enam.
    manggilnya apa yah? hehe ._. dhamala line berapa?
    salam kenal ya 🙂
    btw visitback dong, blog arisamasih baru banget, baru buat soalnya hehe ._.

  2. Soooo… hai, kak Dhamala!!!
    Aku Eca, garis 94 ehehehe 😀
    Sejatinya bisa terdampar di blog kakak adalah karena penasaran dengan 100 writing prompts challenge yang kakak post, dan kayaknya boleh juga walaupun skripsi sudah di depan mata #lohkokmalahcurhat

    Anw aku mau ijin follow blog kakak ya 😀 (((dan akan senang sekali kalau kakak mau followback #abaikan))

  3. Numpang promosi ya 🙂
    Aku ada project pribadi yang judulnya ‘365 Personal Playlist’ , tapi tentu aja aku perlu bantuan kalian untuk menyarankan pairing yang tepat dengan lagu yang tepat.
    format project ini adalah songfic; jadi kalian tinggal tulis pairingnya siapa (tapi aku nggak menerima OC) , dan lagu apa yang ingin dijadikan songfic. Lagu yang saya ambil adalah lagu-lagu berbahasa Korea.

    Partisipasi kalian dalam proyek ini akan sangat berarti buatku ^_^
    Thankseu <3

  4. Halo, kak Dhamala! Dera dari garis 98 here. Salam kenal. Blogwalking dari td pagi terus bisa mampir sini, tp maaf belum sempat buka buka semua huhu. Ijin mampir lagi lain waktu dan kunjungan kunjungan lainnya tanpa permisi sewaktu waktu hehe.
    Btw, kind to follback?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *